Ik wil je helpen om de eerste stap te zetten naar je imperfecte zelf.

Download hier het e-book: ‘In drie stappen op weg naar je imperfecte zelf’

Perfectionisme is iets wat menig mama in zijn greep houdt. Je wil de beste mama zijn, je wil er altijd voor iedereen zijn, je wil dat iedereen tevreden is, … en ga zo maar door. Daarin kan je jezelf soms even helemaal verliezen.

Ik wil je helpen om hieruit te ontsnappen, want ik weet dat het niet leuk is om je zo te voelen.

Heb jij het moeilijk als je een fout maakt, of denkt dat je een situatie fout hebt aangepakt?

Maak je je constant druk over wat anderen wel niet van je denken?

Als je een discussie hebt gehad met iemand, pieker je hier dan nog dagen over? Heb je het moeilijk met dit soort dingen loslaten?

Heb je een continue drang naar controle? Stel je de hoogste eisen aan jezelf? Is het moeilijk om mild te zijn voor jezelf?

DAN IS DIT E-BOOK ZEKER IETS VOOR JOU!

Over mij

Ik ben Kelly, psychotherapeut en klinisch seksuoloog. En ik help je als mama om jezelf terug te vinden.

Mama worden is een enorme transformatie die je doormaakt. Het heeft een enorme impact op je leven, een impact die nog te vaak onderschat wordt. Ik heb me gespecialiseerd in het ondersteunen van mama’s, want dit is nodig! De mentale gezondheid van jou als mama heeft namelijk een impact op de mentale gezondheid van je kindje. En je wil als mama zo goed mogelijk voor je kind(eren) zorgen, dat kan alleen maar als je ook goed voor jezelf zorgt. En ik ben ervoor om je dat te leren.

Dus spring je achterop bij mij?
Gaan we samen op weg naar je meest ideale leven, een leven waar je volledig jezelf kan zijn en waar je de mama kan zijn die je wil zijn?

Alvast beginnen met voor jezelf te kiezen?

Awel dat kan door dit e-book te downloaden. Ik neem je mee in de eerste stappen om meer imperfectie toe te laten in je leven.

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het e-book rechtstreeks in je mailbox!

Wil je je meteen ook inschrijven voor de nieuwsbrief?