MAMABOX PERFECTIONISME

Maak een einde aan je drang om de perfecte mama te zijn!

Je wil er altijd voor iedereen zijn, je wil de beste mama zijn voor je kroost, je wil de perfecte partner zijn, je wil een goede collega zijn, … kortom je vraagt enorm veel van jezelf dag in dag uit.

ontdek een unieke manier om je perfectionisme aan te pakken

Maak kennis met de MOMBOX:
‘Vind de imperfecte mama in jezelf!’

Wat mag je verwachten van deze box?
Het is een unieke combinatie van zelfhulp, groepsondersteuning en professionele begeleiding. En dat allemaal in een toffe box vol met tools en om je te helpen op je pad naar meer imperfectie.

een fysiek werkboek

Je krijgt een werkboek van meer dan 50 pagina’s waarbij ik je bij de hand neem en samen met je een persoonlijk plan opstel. Na het doornemen van dit werkboek heb jij de handvaten om meer rust, plezier, geluk en imperfectie te ervaren in je leven als mama!

begeleidende video's

In deze korte en krachtige video’s empower ik je om de imperfecte mama in jezelf te omarmen zodat je meer rust ervaart in je dagelijks leven.

besloten online community

Je bent niet alleen, het kan deugd doen om te verbinden met andere mama’s in een besloten groepje. Daarom verwelkom ik je in een fijne community waar jij met andere mama’s kan verbinden, je hart kan luchten, omarmd kan worden en nog veel meer.

Geen nood, deze community is volledig privé zodat jij binnen een veilige omgeving je hart kan luchten op de moeilijke momenten. Het maximum aantal mama’s is dan ook beperkt tot 10 deelnemers!

mamamomenten boekje

Een leuk notitieboekje waarin je toffe, leuke, positieve mamamomenten in kan noteren en je perfectionisme letterlijk van je af kan schrijven. Waarom? Wel ik nodig je uit om al deze momenten te verzamelen in dit boekje, zo kan je ze steeds teruglezen als je even een wat minder moment hebt.

en nog enkele toffe goodies

Deze hou ik nog wat geheim, maar weet dat ze zeker de moeite zijn! Als je goed opgelet hebt dan heb je al een tip gekregen.

Vind de imperfecte mama in jezelf en ontgrendel je volledige potentieel als mama!

 

Perfectionisme heeft een enorme impact op je leven. Het beïnvloedt niet alleen je gedachten, maar ook je gevoelens en gedrag worden bepaald door je perfectionisme.

Het kan een invloed hebben op de verschillende domeinen van je leven. Tot in de mate dat je het gevoel hebt dat je jezelf een beetje kwijt bent of kwijt raakt hierin. Maar het is niet zo dat je hier niets aan kan veranderen.

Let me tell you what to do!

Ben je perfectionistisch?

A

je kan jezelf niet toelaten om een fout te maken

A

als je een discussie had met iemand, dan pieker je hier nog uren of dagen over

A

je schaamt je wanneer je een fout hebt gemaakt, of denkt dat je iets niet goed hebt aangepakt

A

je maakt je constant druk over wat anderen wel niet van je denken

A

je stelt sommige dingen uit of doet sommige dingen niet, uit angst om te falen

A

je wil alles goed doen, heel goed doen, perfect doen zelfs

A

je wil voor iedereen goed doen, iedereen tevreden houden

A

je hebt een continue drang naar controle

A

je het het moeilijk met loslaten

Als je jezelf herkent in één of meerdere van deze stellingen, dan kan ik je helpen om anders om te gaan met je perfectionisme.

Over mij

Ik ben Kelly, psychotherapeut en klinisch seksuoloog. En ik help je als mama om jezelf terug te vinden.

Mama worden is een enorme transformatie die je doormaakt. Het heeft een enorme impact op je leven, een impact die nog te vaak onderschat wordt. Ik heb me gespecialiseerd in het ondersteunen van mama’s, want dit is nodig! De mentale gezondheid van jou als mama heeft namelijk een impact op de mentale gezondheid van je kindje. En je wil als mama zo goed mogelijk voor je kind(eren) zorgen, dat kan alleen maar als je ook goed voor jezelf zorgt. En ik ben ervoor om je dat te leren.

Dus spring je achterop bij mij?
Gaan we samen op weg naar je meest ideale leven, een leven waar je volledig jezelf kan zijn en waar je de mama kan zijn die je wil zijn?